Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies.

Το Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο Μετσόβου περιλαμβάνει γήπεδο πολλαπλών χρήσεων εφάμιλλο των συγχρονότερων του είδους και αίθουσα γυμναστικής. Διαθέτει επίσης και δυο ανοιχτά γήπεδα καλαθοσφαίρισης.

Το Γήπεδο Ποδοσφαίρου έχει διαστάσεις 50 Χ 95 με χορτοτάπητα και σύγχρονα αποδυτήρια . Το γήπεδο βρίσκεται δίπλα στο κλειστό Γυμναστήριο.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Προφήτης Ηλίας διαθέτει τρία συρόμενα λίφτ, πέντε πίστες μέτριας δυσκολίας μήκους 700 – 1000 μέτρων, 50 στρέμματα επιπέδου χώρου για χιονοδρομίες ανωμάλου δρόμου και snowmobile, εστιατόριο και καφετέρια, επιχειρήσεις ενοικίασης εξοπλισμού σκι και snowmobile. Βρίσκεται στο 60ο χλμ. της εθνικής οδού Ιωαννίνων – Τρικάλων σε απόσταση 5 χλμ. από το Μέτσοβο.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Ιδρύματος Βαρώνου Μιχαήλ Τοσίτσα διαθέτει έναν εναέριο μεταφορέα 800 μ. και δυο πίστες 1000 και 1200 μ. Βρίσκεται στο 56ο χλμ. της εθνικής οδού Ιωαννίνων – Τρικάλων σε απόσταση 2 χλμ. από το Μέτσοβο.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου Μετσόβου είναι ένα νέο χιονοδρομικό κέντρο το οποίο βρίσκεται υπό κατασκευή στη θέση «Ζυγός» Ανηλίου Μετσόβου που ξεκινά από υψόμετρο 1630 μ. και φτάνει μέχρι τα 1900 μ. Προβλέπεται να λειτουργήσει την περίοδο 2000 – 2001. Η λειτουργία ενός τέτοιου χιονοδρομικού θα αναβαθμίσει την χιονοδρομία και θα καλύψει ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα των υπαρχόντων χιονοδρομικών που είναι οι μειωμένες χιονοπτώσεις.

Το Παγοδρόμιο και κλειστό Κολυμβητήριο Μετσόβου το οποίο βρίσκεται υπό κατασκευή περιλαμβάνει πίστα πάγου 20 Χ 40 μ. και κλειστό κολυμβητήριο 8 Χ 25 μ.